Mycket spännande saker på gång i Gränskommittén!

Just nu händer så otroligt mycket intressanta saker i Gränskommittén!

På synliggöringsidan samarbetar vi med en fantastisk fotograf som skildrar Hedmark på ett underbart sätt. Vi har börjat ta fram en  ny norsk roll-up som visar bredden vi har i våra län mellan industri, natur, kultur och landskap! Inom kort släpper vi foton på den. Dessutom blir ni fler och fler som GILLAR vår facebook! Trevligt tycker vi! Fortsätt tipsa vänner och arbetskamrater om oss!

Dessutom har vi möte med Högskolan om två veckor som har utvecklat något spännande åt oss, ni får vänta lite till innan  vi släpper nyheten!

Inom demografiprojektet rullar anmälningarna in till seminariet i Trysil den 23-24/10 in och samtidigt färdigställs vår ”Best practice-guide” över framgångsrika projekt i våra demografiskt utsatta kommuner.

Hälso-sjukvårdsprojektet rullar vidare med förankringsmöten mellan de utpekade kommunerna.  Och sist men inte minst ska layouten skapas och bilder hittas när det gäller vårt nya statistikhäfte som visar spännande data från Hedmark och Dalarna! Följ oss på Facebook på www.facebook.com/granskommitten

Med hopp om att ni alla får en trevlig helg!

Foto: Kristine Schneede